Henric Axéll

söndag, maj 07, 2006


Nazikampanj i Flen

Nazisterna satsar på att komma in i kommunfullmäktige i Flen i höst. Och då menar jag inte Sverigedemokraterna eller några såna lightfascister, utan de riktiga, tvättäkta nazisterna i Nationalsocialistisk Front.

Det är ju fullständigt absurt att sådana partier fortfarande existerar, och det är ännu mer absurt att de försöker delta i demokratiska val, när de vill förstöra demokratin. På deras hemsida kan man läsa att "främmande element hotar på överskådlig sikt att utrota vårt folk för att ersättas med bastarder", och att de vill införa undervisning i "rashygien". En fräsch fläkt från 30-talet!

Visserligen har nu NSF bara ett namn på listan (han heter förresten Luukonen i efternamn. Hur svenskt låter det?), men det är ändå ytterst obehagligt att de finns där. Vi måste nu se till att dessa extremister inte får någon plats i media eller på annat sätt får en massa uppmärksamhet inför valet. Vi finns med er Flen. Det är bara att ringa!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

olhe vou denuncialo ao blogspot porque o senhor ou senhora nao dexam carregar na bandeira para as pessoas dizerem que o blog é mau e porque nao deixam carregar no next blog!
bjs podres.

07 maj, 2006 18:32  

Skicka en kommentar

<< Home